Kuvanveistäjä Kain Tapperin kokoelma Invalidisäätiöllä.

Terveyspuiston toimitilat

Tiloja terveys- ja hyvinvointialan toimijoiden tarpeisiin

Toimitilat

Terveysalan yrityksissä on totuttu siihen, että uudet tilat vaativat usein suuria investointeja. Terveyspuistoon voi päästä muuttamaan pelkällä seinien maalauksella. Terveyspuisto sijaitsee Helsingin Ruskeasuolla Invalidisäätiön omistamassa kiinteistössä. Rakennus on alun perin rakennettu talvisodan veteraanien kuntoutukseen, mutta tiloja on modernisoitu nykyajan tarpeita vastaaviksi.

Koska kyse on alun perin ollut sairaalarakennuksesta, kaikki tilat on suunniteltu siten, että niissä on huomioitu terveydenhuollon vaatimukset. Tiloissa on toteutettu vesipisteet, äänieristykset ja ilmanvaihto niin, että tilojen muokkaustarpeet jäävät usein vähäisiksi. Suurin osa tiloista on myös muokattavissa huoneiksi tai avotiloiksi toimijan käyttötarpeiden mukaan.

Tiloista voi muutenkin rakentaa käyttöään vastaavan kokonaisuuden. Osalle riittää oma toimistotila ja mahdollisuus käyttää tarpeen mukaan kokoushuoneita tai auditoriota. Toiset taas käyttävät hyväksi tarjoamiamme monipuolisia liikuntatiloja, kuntosaleja ja uima-allasta. Osa puolestaan tarvitsee toiminnassaan leikkaussaleja, kuvantamisen palveluita tai laboratorioita. Kaikki ne löytyvät Terveyspuistosta.

Terveyspuistossa toimii myös Galleria Live, jonka kautta yhteisissä tiloissa on monipuolisesti esillä taidetta suomalaisilta taiteilijoilta. Terveyspuistossa taidekin on osa kokemusta!

Ota yhteyttä:
Jari Kannisto, p. 040 189 9496
etunimi.sukunimi@inlive.fi