Invalidisäätiön päärakennuksen remontoitu aula ja info-piste.

Terveys­puisto

Parhaat tilat ja palvelut terveyden ja hyvinvointialan toimijoille

Tervetuloa Terveyspuistoon!

Invalidisäätiön Terveyspuisto tarjoaa Helsingin Ruskeasuolla parhaat toimitilat terveydenhuollon ja hyvinvointialan yrityksille ja yhteisöille. Olemme luoneet ainutlaatuisen palvelukonseptin juuri terveydenhuollon tarpeisiin.

Terveysalan yrityksissä on totuttu siihen, että uudet tilat edellyttävät usein suuria investointeja. Terveyspuistoon voi päästä muuttamaan pelkällä seinien maalauksella.

Terveyspuisto sijaitsee Helsingin Ruskeasuolla Invalidisäätiön omistamassa kiinteistössä. Rakennus on alun perin rakennettu talvisodan veteraanien kuntoutukseen, mutta tiloja on modernisoitu nykyajan tarpeita vastaaviksi.

Koska kyse on alun perin ollut sairaalarakennuksesta, kaikki tilat on suunniteltu siten, että niissä on huomioitu terveydenhuollon vaatimukset. Tilojen vesipisteet, äänieristykset ja ilmanvaihto on toteutettu niin, että muokkaustarpeet jäävät usein hyvin vähäisiksi. Suuri osa tiloista on myös muunnettavissa huoneiksi tai avotiloiksi sen mukaan, miten erilaiset toimijat niitä haluavat käyttää.

Tiloista voi myös rakentaa omaa käyttöä vastaavan kokonaisuuden. Osalle yrityksistä riittää oma toimistotila ja mahdollisuus tarpeen mukaan käyttää kokoushuoneita tai auditoriota.  Toiset taas käyttävät hyväksi monipuolisia liikuntatiloja, kuntosaleja ja uima-allasta. Osa puolestaan tarvitsee toiminnassaan leikkaussaleja, kuvantamisen palveluita tai laboratorioita. Kaikki ne löytyvät Terveyspuistosta.

Terveyspuistossa toimii myös Galleria Live, jonka kautta yhteisissä tiloissa on monipuolisesti esillä taidetta suomalaisilta taiteilijoilta.

 

Invalidisaatio_Terveyspuisto_sivubanneri_263x501.jpg

Tilaa Terveyspuiston ajankohtaiset uutiset!

Lue ja tilaa uutiset
terveyspuisto-terveydentilat500x500px

Terveyden tilat

Tilat on tehty terveydenhuoltoon. Hoitohuoneissa on tarvittavat vesipisteet, ilmastoinnit ja äänieristykset. Ei tarvetta hintaviin remontteihin. Käytössä myös yhteiset aula- ja vartiointipalvelut.

terveyspuisto-tilat500x500px

Monipuoliset tilat

Mitä vain tarvitsette terveydenhoitoon, meiltä löytyy: laboratorio, kuvantamisen palvelut, liikunta- ja kuntoutustiloja, leikkaussaleja eli kaikkea mitä, terveydenhuollon toimija tarvitsee.

terveyspuisto-asiakkaat500x500px

Lisää asiakkaita Terveyspuistosta

Etsimme yhdessä hoitoketjuista ne kohdat, joissa toinen yritys voi palvella asiakasta ja luomme parhaat mallit ohjausten tekemiseen.

terveyspuisto-yhteistyo500x500px

Asiakashankinnan yhteistyö

Terveyspuiston yritykset tekevät yhteistyötä mm. pop-up pisteissä, avoimissa ovissa ja luentojen yhteydessä, mikä mahdollistaa säästöt markkinointipanostuksissa.

terveyspuisto-sijainti500x500px-3

Hyvä sijainti

Ruskeasuolle on helppo tulla julkisilla kulkuneuvoilla ja pysäköintipaikkoja löytyy hyvin. Tarvittaessa yrityksenne autoille löytyy myös hallipaikkoja.