Invalidisäätiö_avoimet työpaikat_yläbanneri.jpg

Avoimet työpaikat

Myymäläpäällikkö

Invalidisäätiön ”Täältä töihin” –strategian mukaisesti teemme työtä sen hyväksi, että mahdollisimman moni pystyy toimimaan yhteiskunnan täysipainoisena jäsenenä. Me koulutamme, kuntoutamme ja valmennamme asiakkaamme täältä töihin. Laaja-alaiseen ja kehittyvään palvelukokonaisuuteemme kuuluvat Ammattiopisto Live ja Live Palvelut. Teemme merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä ihmisten ja yhteiskunnan hyväksi.  Yhteisössämme työskentelee keskimäärin 500 asiantuntijaa.

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Invalidisäätiön strategisena tavoitteena on oman ydintoimintansa ja siihen liittyvän sosiaalisen vastuullisuuden lisäksi kehittää toimintoja, jotka ovat itsessään ympäristövastuullisia. Tavoitteena on rakentaa uusi liiketoimintamalli, joka sisältää varsinaiseen kiertotalouteen liittyvän kierrätysmyymälätoiminnan lisäksi myös uusien oppimis- ja valmennusympäristöjen rakentamisen. Olemme käynnistämässä uutta kierrätysliiketoiminnan kehitysprojektia yhteistyössä Goodwill Suomen kanssa. Goodwill on kierrätysmyymäläketju, joka auttaa ihmisiä koulutuksen ja työllistämisen keinoin sekä ympäristöä kierrätystoiminnan kautta, paikallisesti. Työpaikka sijaitsee pääkaupunkiseudulla, mutta tarkka sijainti määrittyy myöhemmin.

Haemme perustettavaan Goodwill-kierrätysmyymälään myymäläpäällikköä. Myymäläpäällikkö tulee toimimaan uudessa kierrätysmyymälässä, joten ensimmäiset viisi kuukautta tehtävä keskittyy myymälän rakentamiseen ja toiminnan käynnistämiseen. Kun toiminta saadaan onnistuneesti käynnistymään, myymäläpäällikkö vastaa kierrätysmyymälätoiminnasta, tuloksesta, tavoitteiden saavuttamisesta sekä liikeidean toteutumisesta omalta osaltaan. Päätehtävänä on ohjata myymälän päivittäistä toimintaa sekä yhdessä muun tiimin kanssa opastaa ja valmentaa henkilökuntaa sekä valmentautujia. Uskot yhdessä tekemiseen ja yhdessä onnistumiseen. Työtehtävään kuuluu myös rahaliikenteestä, tavaran käsittelystä ja sijoittelusta vastaaminen sekä myynti- ja asiakaspalvelutyötä. Myymäläpäällikkö on esihenkilöasemassa, joten hän hoitaa myymälän henkilöstöasioita, kuten laatii työvuorolistat, ohjaa ja kannustaa henkilöstöään ja luo turvallisen työympäristön.

Tehtäviin hakijoilta edellytämme kaupan alan kokemusta. Eduksi katsotaan aiempi kokemus sosiaalialalta ja/tai esimiestehtävistä sekä kaupan alan koulutus (esim. tradenomi). Valittavalta henkilöltä edellytetään liiketoiminnan käytännön osaamista, tuoteryhmien tuntemusta sekä sisäisen laskentatoimen ja markkinoinnin taitoja. Myymäläpäällikön on kyettävä itsenäiseen päätöksentekoon sekä sopeuduttava jatkuvasti muuttuviin tilanteisiin. Valittavan henkilön tulee osata toimia paineen alla ja hän tarvitsee organisointikykyä, priorisointia ja delegointia. Työssä tarvitaan myös hyviä vuorovaikutus-, esihenkilö- ja neuvottelutaitoja. Työyhteisössä voi olla henkilöitä, joilla työelämätaidot tai -kulttuurin tuntemus ovat heikommat. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä muun Goodwill tiimin, TE-palveluiden, sosiaalitoimen sekä alueen koulutusorganisaatioiden kanssa.

Goodwill-myymäläpäällikkönä saat tilaisuuden toteuttaa itseäsi ja tehdä samalla hyvää myös muille. Pääset hyödyntämään osaamistasi mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Meillä saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi, työnohjausta, tyhy-toimintaa ja kattavat työterveyshuollon palvelut. Kiinnitämme huomiota työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen, joten meillä pääset myös syventämään ammattitaitoasi eri osa-alueilla. Tuemme hyvinvointiasi ePassilla.

Kiinnostuitko? Kysy lisää kehitysjohtaja Miika Keijoselta miika.keijonen@inlive.fi tai p.0504091506 ja jätä hakemuksesi palkkatoiveineen tämän linkin kautta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 § tarkoittama rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi.

 
Työpaikan osoite
Tenholantie 12, 00280 Helsinki
Palkkaus
Sopimuspalkka
Työ alkaa
Sopimuksen mukaan
Työaika
kokoaikatyö
Työn kesto
Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde
Haku päättyy
22.1.2021
Hakulomakkeen WWW-osoite
Invalidisäätiö-logo_WEB.jpg