Ajankohtaista_banneri

Ajankohtaista

Tutustu toimintaamme

Työhönvalmennuksesta pontta ammatillisten opintojen suorittamiseen

Kirjoittanut: Live palvelut | Nov 15, 2019 11:44:55 AM

Live Palvelut tarjoaa työhönvalmennusta ammatillisten oppilaitosten opiskelijoille. Tavoitteena on erityistä tukea erityistä tukea tarvitsevan opiskelijan opintojen läpäisy ja työllistyminen sekä toisaalta työnantajayrityksen tukeminen opiskelijan ohjaamisessa. Katso liikunnanohjaajaopiskelija Katrin kokemuksia Liven työhönvalmennuksesta!

Liikunnanohjaajaksi opiskeleva Katri oli opintojensa aikana mukana Liven työhönvalmennuksessa. Hän päätyi mukaan valmennukseen, koska hänellä oli haasteita oppimisessa ja ymmärtämisessä. Työhönvalmentaja oli hänen apunaan noin vuoden ajan.  Katri ja hänen valmentajansa tekivät yhdessä koulutehtäviä ja valmentaja auttoi häntä kouluun ja työhön liittyvissä asioissa.

-Olen kokenut valmennuksen hyväksi, siitä on ollut minulle apua. Päämääränä on saada kaikki opintoihini kuuluvat näytöt ja koulutehtävät tehtyä, jotta valmistun. Suosittelen valmennusta erittäin vahvasti kaikille. Minulle sattui mahtava työhönvalmentaja ja en varmaan olisi valmistumassa, jos en olisi saanut niin paljon apua miettii Katri videolla.

Lähitulevaisuus näyttää hyvältä, ja Katri on saanut työhönvalmennuksen ja koulutuksensa kautta intoa hakea jatko-opiskelemaan samaa alaa korkeakouluun. Hän aikoo jatkossakin jatkaa työtä lasten ja liikunnanohjaamisen parissa. Katso videolta, mitä muuta Katri kertoo valmennuksestaan.

 

Kirjoittanut Live palvelut

Live Palvelut on valmennus- ja asiantuntijatalo, jonka toiminta on keskittynyt erityistä tukea tarvitsevien työllistymiseen.

Jätä kommentti