Ajankohtaista_banneri

Ajankohtaista

Tutustu toimintaamme

Marja Pajulahti Invalidisäätiön toimitusjohtajaksi

Kirjoittanut: Invalidisäätiö | Oct 24, 2018 8:29:08 AM

Invalidisäätiön toimitusjohtajaksi on nimitetty OTK Marja Pajulahti.

Pajulahti siirtyy Invalidisäätiöön SOS-lapsikyläsäätiön toimitusjohtajan tehtävästä. Aiemmin hän on toiminut muun muassa S-Pankin varatoimitusjohtajana ja LähiTapiola Pankin toimitusjohtajana.

”Marja Pajulahdella on vahvat näytöt sellaisten uusien palvelujen luomisesta, jotka vastaavat asiakkaiden ja yhteiskunnan muuttuviin tarpeisiin. Marjan vahvuudet ihmisten johtamisessa niin päivittäisessä arjessa kuin erilaisissa muutostilanteissa, monipuolinen työkokemus sekä laajat verkostot auttavat meitä kehittämään toimintaamme kohti strategiamme mukaista vaikuttavuuden kasvua”, kertoo Invalidisäätiön hallituksen puheenjohtaja Kaisa Vuorio.

Marja Pajulahden mukaan Invalidisäätiön tekemä työ erityistä tukea tarvitsevien ihmisten kiinnittymisessä osaksi suomalaista yhteiskuntaa on erittäin merkityksellistä. ”Olen todella iloinen, että pääsen osaltani vaikuttamaan Invalidisäätiön ammattitaitoisen henkilöstön kanssa, että yhä useampi ihminen voisi löytää itselleen väylän osallisuuteen ja työelämään”, toteaa Marja Pajulahti.

Marja Pajulahti aloittaa tehtävänsä Invalidisäätiön toimitusjohtajana 1.2.2019 mennessä, mihin saakka Juha Keski-Filppula jatkaa Säätiön vt. toimitusjohtajana.

Lisätietoja

Kaisa Vuorio, Invalidisäätiön hallituksen puheenjohtaja, puh. 0500 667 227

Marja Pajulahti, puh. 040 842 8665

Kirjoittanut Invalidisäätiö

Jätä kommentti