Ajankohtaista_banneri

Ajankohtaista

Tutustu toimintaamme

Jokaisella on oikeus ihmisarvoiseen työhön - Kunnon työn päivä 7.10.

Kirjoittanut: Invalidisäätiö | Oct 6, 2020 10:00:00 PM

Keskiviikkona 7.10.2020 vietetään kansainvälistä Kunnon työn päivää (World Day for Decent Work). Kunnon työn päivän ideana on muistuttaa, että jokaisella on oikeus ihmisarvoiseen työhön.

Me liveläiset jaamme tämän ajatuksen. Mielestämme ihan jokaisella on oikeus merkitykselliseen työelämään.

Live tarjoaa koulutusta, valmennusta ja kuntoutusta haastavammassa työllistymistilanteessa oleville henkilöille. Näin autamme organisaatioita rakentamaan ja ylläpitämään monimuotoisia työyhteisöjä.

Uskomme, että ihan jokaisella on kykyjä ja osaamista, jota suomalainen yhteiskunta tarvitsee. Tukea tarvitsevat henkilöt voivat olla omien erityisten työtehtäviensä timanttisia täsmäosaajia.

Toivotamme kaikki yritykset tervetulleiksi mukaan luomaan kanssamme tasa-arvoisempaa työelämää Suomeen!

Hyvää Kunnon työn päivää!


Ammattiyhdistysliikkeen maailmanjärjestö (ITUC) käynnisti Kunnon työn päivän vieton vuonna 2008. Liikkeen teemoina ovat olleet esimerkiksi yhdenvertaisuus ja syrjimättömyys työelämässä, työntekijän oikeudet hyviin työoloihin kotimaassa ja ulkomailla sekä työpaikan ilmapiirin merkitys työntekijän hyvinvoinnille. Vuonna 2020 huomio kiinnitetään Covid-19 pandemian syventämiin terveyteen, työllisyyteen sekä tulojen ja sukupuolten epätasa-arvoon liittyvien haasteiden ratkaisuun.

 

Aiheet: työ

Kirjoittanut Invalidisäätiö

Jätä kommentti