Ajankohtaista_banneri

Ajankohtaista

Tutustu toimintaamme

Live ottaa käyttöön uuden puhdistettuun vesijohtoveteen ja probiootteihin perustuvan Ownwell-siivousmenetelmän

Kirjoittanut: Invalidisäätiö | Mar 12, 2020 11:15:08 AM

Myrkytön ja kemikaaliton menetelmä suojaa opiskelijoita, henkilökuntaa ja asiakkaita haitallisilta mikrobeilta, epidemioilta, kemikaalialtistukselta ja ikäviltä hajuilta.

Kemikaaliton Ownwell- puhdistusmenetelmä on puhdistus- ja pesulapalveluiden käytössä Liven eri toimipaikoissa. Myös äskettäin avattu Leppävaaran uusi koulurakennus on ottanut kemikaalittomat menetelmät käyttöönsä. Henkilöstö Liven eri toimipaikoissa on ollut menetelmään todella tyytyväinen.

Kotimaiseen innovaatioon perustuva Ownwell-menetelmä puhdistaa pyykinpesuvedestä ylimääräisiä kemikaaleja. Puhdistettuun veteen lisätään turvallisia probiootteja, jotka pilkkovat entsyymien avulla likaa ja vievät tilaa haitallisilta bakteereilta. Näin menetelmä suodattaa käytetyistä siivoustekstiileistä, pyykeistä ja pyykinpesuvedestä kemikaalit ja tekee pyykistä entistä puhtaampaa.kemikaalitonpuhdistus8

- Menetelmä on tuonut siivoukseen monenlaisia hyötyjä. Siivouskemikaalien vähenemisen myötä työturvallisuus on parantunut. Siivoustyö yksinkertaistuu, kun pintamateriaalit eivät vahingoitu. Kemikaaleja ja jätettä vähentämällä menetelmä edistää myös kestävää kehitystä, kertoo Liven toimipaikkojen siivouksesta vastaava palveluesimies Minna Koivisto.

Myös Live Pesulan pyykinpesukoneeseen on asennettu testauskäyttöön Ownwell-järjestelmä. Ekologinen ja tehokas menetelmä tulee käyttöön myös Leppävaaran uuteen oppilaitosrakennukseen.

Lue Green Berry Oy:n tiedote Liven ja Ownwellin yhteistyöstä.

kemikaalitonpuhdistus6

Kuvat: Tuomas Nousiainen

Kirjoittanut Invalidisäätiö

Jätä kommentti