Ajankohtaista_banneri

Ajankohtaista

Tutustu toimintaamme

Invalidisäätiö on myynyt Ruskeasuon sairaalakiinteistön

Kirjoittanut: Invalidisäätiö | Dec 22, 2020 9:14:14 AM

Invalidisäätiö on myynyt Ruskeasuolla, Tenholantie 10 sijaitsevan sairaalakiinteistön Kiinteistö Oy Helsingin Tenholantie 10 nimiselle kiinteistöosakeyhtiölle, jonka omistaa Erikoissijoitusrahasto eQ Hoivakiinteistöt –rahasto. Kiinteistön vuokraustoiminnasta luopumisen myötä Säätiö pystyy panostamaan entistä vahvemmin ydintehtäväänsä.

Kiinteistökaupan toteuduttua Invalidisäätiö keskittyy yhteiskunnallisesti vaikuttavaan Täältä töihin –strategiansa toteuttamiseen kouluttamalla, valmentamalla ja kuntouttamalla Ammattiopisto Livessä ja Live Palveluissa tukea tarvitsevia ihmisiä osaksi suomalaista yhteiskuntaa. 

- Kiinteistöomistaminen ei ole Säätiön strateginen ydintehtävä, eikä Säätiöllä ole myöskään ollut omaa sairaalatoimintaa vuodesta 2018 lähtien, joten kiinteistön vuokraustoiminnasta luopuminen on luonteva jatkumo toiminnallemme, toimitusjohtaja Marja Pajulahti sanoo. 

- Olen tyytyväinen, että Tenholantie 10 historiallisestikin arvokkaan kiinteistön uudella omistajalla on paremmat edellytykset ja resurssit kehittää kiinteistökokonaisuutta terveydenhuolto- ja hoiva-alan tarpeisiin. Invalidisäätiö ja Live jatkavat tästä eteenpäin tärkeää työtään hyödyntämällä kaikki resurssinsa tukea tarvitsevien ihmisten integroinnissa työelämään ja yhteiskuntaan, Pajulahti jatkaa.

Kirjoittanut Invalidisäätiö

Jätä kommentti