Ajankohtaista_banneri

Ajankohtaista

Tutustu toimintaamme

Invalidisäätiölle uusi palvelubrändi Live

Kirjoittanut: Invalidisäätiö | Aug 12, 2018 9:20:27 PM

Invalidisäätiö julkistaa 13.8.2018 uuden palvelubrändinsä, Liven. Livestä - joka lausutaan suomalaisittain [live] - rakennetaan kaikkien Säätiön tarjoamien palveluiden yhteinen, vahva palvelubrändi. Live kouluttaa, kuntouttaa ja valmentaa tukea tarvitsevia yksilöasiakkaitaan sloganinsa mukaisesti täältä töihin.

 

Live_Logo_WEB_valkoinen tausta

 

Samassa yhteydessä Invalidisäätiön ilme ja tunnus päivitetettiin Liven kanssa sukunäköiseksi. Puu on universaali symboli, joka ilmentää dynaamista elämää. Puu on kuolemattomuuden ja ikuisen elämän vertauskuva. Invalidisäätiön tunnus on sovellus Andrén tukipuusta, jonka ensimmäisen version Säätiön käyttöön suunnitteli Invalidisäätiön sairaalan entinen johtava ylilääkäri, professori Pär Slätis.

 

Invalidisäätiö-logo_WEB

 

 

Brändiuudistuksen myötä Invalidisäätiön ylläpitämä Suomen kolmanneksi suurin ammatillinen erityisoppilaitos, Keskuspuiston ammattiopisto on jatkossa Ammattiopisto Live. Kasvava työllistymis- ja valmennuspalveluita tarjoava yksikkö, Orton Pro puolestaan tunnetaan jatkossa nimellä Live Palvelut. Live-perheeseen kuuluvat myös Galleria Live (entinen Galleria Orton) ja Ravintola Live.

Invalidisäätiön eri toiminnoilla on pitkään ollut laaja kirjo keskenään erityylisiä organisaationimiä, visuaalisia ilmeitä ja palveluita. Live-brändi eheyttää palvelutarjontaa ja viestii yhtenäisestä toiminnasta.

Brändiuudistuksen keskeisenä tavoitteena on rakentaa yhtenäinen asiakaskokemus Säätiön eri palveluiden piirissä. Monet yksilöasiakkaistamme kulkevat useamman palvelumme kautta kohti työelämää, esimerkiksi ammatillisista opinnoista työllistymispalveluiden kautta työelämään. Koska tarjoamme koulutus-, kuntoutus- ja valmennuspalveluitamme saman katon alta, on luontevaa säilyttää mielikuva katkeamattomasta palveluketjusta.

Sidosryhmillemme ja asiakkaillemme viestimme vaikuttavista teoistamme jatkossa Livenä. Tavoitteemme ei ole yhtään vähempi, kuin olla johtava toimija omalla alallamme.

-Live on moderni, positiivinen ja optimistinen nimi – ja se ymmärretään myös maamme rajojen ulkopuolella. Sanassa Live on suora viittaus elämään sekä elämiseen tässä ja nyt. Meidän liveläisten arvokas tehtävä on auttaa ihmisiä pääsemään kiinni hyvään ja merkitykselliseen elämään.

Kirjoittanut Invalidisäätiö

Jätä kommentti

Uusimmat kirjoitukset

Tilaa