Ajankohtaista_banneri

Ajankohtaista

Tutustu toimintaamme

Live Palvelut on valittu mukaan Arvoliiton Impact StartUp-vaikuttavuuskiihdyttämöön

Kirjoittanut: Live palvelut | Sep 14, 2020 1:29:39 PM

Live Palveluiden Rekrytointialusta on valittu neljän muun idean kanssa mukaan Arvoliiton Impact Startup-vaikuttavuuskiihdyttämöön. Live osallistuu syksyn ajan Vaikuttavuuskiihdyttämöön ja kehittää ideaa kohti toimivaa liiketoimintamallia.

Impact StartUp on Arvoliiton Suomessa koordinoima yhteispohjoismainen vaikuttavuuskiihdyttämö, jonka ensimmäinen kiihdyttämökierros starttasi syksyllä 2020. Mukana olevat yritykset saavat valmennusta yhteiskunnallisen vaikuttavuutensa ja liiketoimintansa kehittämiseen sekä tukea rahoituksen ja verkostojen hankkimiseen. Kiihdyttämö on suunnattu erityisesti yrityksille, jotka pyrkivät ratkomaan erilaisia yhteiskunnallisia haasteita ja haluavat samalla laajentaa toimintaansa.

Syksyn Vaikuttavuuskiihdyttämö käynnistyi kahden päivän mittaisella vaikuttavuuden Bootcampilla. Elokuussa järjestettyyn Impact Startup Bootcampiin osallistui kaikkiaan 29 vaikuttavuusyritystä, jotka työstivät oman palvelunsa yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja liiketoimintamallia. Osallistujat myös esittivät lopuksi esiraadille oman ratkaisunsa liiketoimintamalleineen.

Viisi yritystä jatkaa syksyn vaikuttavuuskiihdyttämöön

Bootcampin lopuksi Impact Startup-raati valitsi osallistujista viisi toimijaa syksyn 2020 ajan kestävään vaikuttavuuskiihdyttämöön. Kiihdyttämön tämän vuoden teema on vaikeasti työllistyvien työllistymisen tukeminen. Valinta oli raadin mukaan tiukka, ja lopulta mukaan kiihdyttämöön kutsuttiin Live Palveluiden Rekrytointialusta.

- Olemme todella kiitollisia ja ylpeitä, että tiukan kisan jälkeen juuri Liven ideoima Rekrytointialusta valittiin neljän muun yrityksen kanssa mukaan syksyn Vaikuttavuuskiihdyttämöön, kertoo Liven kehitysjohtaja Miika Keijonen.

Syksyn vaikuttavuuskiihdyttämössä on Liven lisäksi mukana myös UraSprinttivalmennus (BearIT), Tuetun keikkatyön malli (ESKOT ry), Uuras (Y-säätiö) ja Maahanmuuttajien tuettu työllistyminen (Nuorten Ystävät palvelut Oy). Valinnoissa painotettiin muun muassa idean vaikuttavuus- ja liiketoimintapotentiaalia, tiimin motivoituneisuutta sekä sitä, kuinka kiihdyttämö hyödyttäisi palvelua ja sitä ideoimassa olevaa tiimiä. Mukaan toivottiin erilaisia palveluita erilaisille kohderyhmille.

- Keskiössä Liven ideassa on uusi digitaalinen alusta, joka yhdistää työnhakijat ja sopivat avoimet työpaikat. Alusta toimii foorumina, jossa Liven rekrytointikonsultit voivat jakaa työpaikkoja, tehtäviä ja vaatimuksia ja matchata työnhakijoita ja työpaikkoja. Foorumista löytyy aina sopiva työntekijä yrityksen tarpeisiin, sanoo Keijonen, ja jatkaa:

- Työnantajille palvelu toimii helppona, nopeana ja joustavana rekrytointiväylänä. Uuden palvelumme kautta aiomme vaikuttaa piilotyöpaikkojen löytymiseen ja yritysten kykyyn työllistää entistä monimuotoisempaa työvoimaa. 

Yhteystiedot:

Miika Keijonen
p. 050 409 1506
miika.keijonen@inlive.fi

Kirjoittanut Live palvelut

Live Palvelut on valmennus- ja asiantuntijatalo, jonka toiminta on keskittynyt erityistä tukea tarvitsevien työllistymiseen.

Jätä kommentti