Ajankohtaista_banneri

Ajankohtaista

Tutustu toimintaamme

Liven valmalaiset onnellisuutta pohtimassa

Jun 6, 2019 8:20:16 AM Kirjoittanut: Ammattiopisto Live | 0 kommenttia | Opisto Koulutus
Tekeekö raha onnelliseksi? Voiko onnellisuutta mitata? Ammattiopisto Liven ammatilliseen koulutukseen valmentavan koulutuksen (VALMA) opiskelijat pohtivat rahasuhdettaan ja rahan käyttöään Lasten ja nuorten säätiön järjestämissä työpajoissa. Nuoret vahvistavat elämäntaitojaan myös osallistavissa taidetyöpajoissa ja innostavilla coach-tunneilla. Lisäksi nuoret tapaavat dreamstereitä eli innostajavierailijoita osana toimintaa.
Lue lisää

Ammattiopisto Live ja Finnkino yhteistyössä osatyökykyisiä työllistämässä

Jun 4, 2019 1:15:42 PM Kirjoittanut: Ammattiopisto Live | 0 kommenttia |
Kauppakeskus Itiksen Finnkino-elokuvateatterissa on keskellä päivää kiireistä, sillä alkamassa on Vauvakino-esitys ja aula täyttyy lastenvaunuista. Elokuvasalin ovella asiakkaita tervehtii iloisesti nuori mies, joka toivottaa heidät hymyillen tervetulleeksi näytökseen. Ammattiopisto Liven opiskelija Tuomas Hallikainen, 17, on ollut kuukauden ajan työelämään valmentautumisjaksolla Itiksen Finnkino-elokuvateatterissa elokuvateatterityöntekijänä eli Cinema Hostina.
Lue lisää

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto kouluttaa uusia ammattilaisia

May 28, 2019 9:37:50 AM Kirjoittanut: Ammattiopisto Live | 0 kommenttia |
Ammattiopisto Livessä käynnistyi 1.8.2018 uusi erikoisammattitutkintokoulutus, joka yhdistää kolme vanhaa tutkintolinjaa yhdeksi monialaiseksi tutkinnoksi. Liven opettajat olivat aktiivisesti mukana Opetushallituksen työssä kehittämässä tutkinnon perusteita. Tutkinto onkin otettu Livessä hyvin vastaan ja tutkintoa opiskelee tällä hetkellä 23 opiskelijaa.
Lue lisää

Koto-SIB tutustuttaa maahanmuuttajat suomalaiseen yhteiskuntaan

May 24, 2019 1:02:28 PM Kirjoittanut: Live palvelut | 0 kommenttia |
Live Palvelut järjestää maahanmuuttajille vahvasti työelämälähtöistä Koto-SIB -kotoutumiskoulutusta, jonka tavoitteena on pikainen työllistyminen vain lyhyen valmennusjakson jälkeen. Kotoutumisessa tärkeässä asemassa on kielitaidon lisäksi myös suomalaisen yhteiskunnan tunteminen, siksi Koto-SIB -ryhmä tekee välillä erilaisia vierailuja esimerkiksi eduskuntataloon.
Lue lisää

Galleria Liven kesänäyttely

May 23, 2019 11:47:35 AM Kirjoittanut: Galleria Live | 0 kommenttia |
Galleria Live ja ravintola Salve järjestävät jälleen yhteistyössä jo perinteeksi muodostuneen Salvelan kesä -näyttelyn Galleria Livessä Ruskeasuolla 3.6 – 28.6. Näyttely levittäytyy myös ravintola Salven tiloihin Hietalahteen. Avajaiset järjestetään Galleria Livessä maanantaina 3.6 klo 17 – 18.30, jolloin näyttelyn avaa Taidehallin johtaja Jan Förster.
Lue lisää

Galleria Liven Sirpa Viljaselle Saskia-mitali

May 20, 2019 9:12:43 AM Kirjoittanut: Invalidisäätiö | 0 kommenttia |
Galleria Liven galleristi Sirpa Viljaselle myönnettiin vuoden 2019 Saskia-mitali. Helsingin Saskia ry jakaa tunnustuksen vuosittain yhdistyksen ulkopuoliselle taholle, joka on edistänyt kuvataiteita, tehnyt merkittävää työtä kuvataiteilijoiden aseman parantamiseksi tai tukenut Saskioiden työtä kuvataiteilijoiden auttamiseksi. Helsingin Saskia ry on yhdistys, joka edistää ja tukee kuvataiteita ja kuvataiteilijoita sekä sijoittaa taidetta sairaaloihin.
Lue lisää

Puustellinmäen kampuksella vietettiin harjannostajaisia

May 13, 2019 11:08:51 AM Kirjoittanut: Invalidisäätiö | 0 kommenttia | Opisto Koulutus
Uuden oppilaitoksen rakennusprojektissa yksi tärkeä merkkipaalu on nyt saavutettu. Ammattiopisto Liven rakenteilla olevan uudiskohteen harjannostajaisia vietettiin työmaalla torstaina 9.5.2019.
Lue lisää

SOL-polku on SOL Palveluiden Oy:n ja Ammattiopisto Liven yhteinen vastaus akuuttiin työvoimatarpeeseen

May 10, 2019 10:35:18 AM Kirjoittanut: Ammattiopisto Live | 0 kommenttia | Opisto työ
Video: Live opiskelija Anna työskentelee SOL-polussa.
Lue lisää

Onnistu osallisuuden lähteellä kehitti uudenlaisen palveluohjauksen mallin

Apr 24, 2019 10:40:26 AM Kirjoittanut: Live palvelut | 0 kommenttia |
Live Palveluiden hankkeessa kehitetty palveluohjauksen malli on tarkoitettu kaikille järjestötoimijoille, jotka työskentelevät haastavissa elämäntilanteissa olevien asiakkaiden kanssa. Mallissa asiakkaan yksilölliset tuen tarpeet huomioidaan ja hänet ohjataan oikeiden palveluiden kautta kohti tavoitteitaan.
Lue lisää

TalentPikatreffit yhdistää työnhakijat ja työnantajat

Apr 24, 2019 10:37:08 AM Kirjoittanut: Live palvelut | 0 kommenttia |
Live edistää asiakkaidensa ja opiskelijoidensa työllistymistä monin tavoin. Liven ja työelämän yhteistyö on tiivistä ja tavoitteena on saada asiakkaat ja opiskelijat täältä töihin. Työllistymistä varten on kehitetty TalentPikatreffit-työnhakukonsepti, jonka tarkoituksena on yhdistää työnhakijat ja työnantajat, tutustuttaa nuoret työelämään ja lisätä heidän itsevarmuuttaan ja kokemustaan työnhakuun. Tapahtuma yhdistää työnantajan ja työnhakijan kahdenkeskisen kohtaamisen sekä työelämästä tutun hissipuheen, jonka avulla työnhakija kiteyttää oman osaamisensa.
Lue lisää