60.jpg

Uusimmat tiedotteet

Ajankohtaiset tiedotteet

Päivitämme tiedotteet alle välittömästi kun saamme lisätietoja. Tiedotteet kertyvät listalle niin, että uusin tiedote on aina listan ylimpänä.

1.4.2020 klo. 10.50

Live toimii etäyhteyksillä 13.5. asti.

Hallitus on päättänyt jatkaa koronavirustartuntojen leviämisen hidastamiseksi ja riskiryhmien suojelemiseksi aiemmin päätettyjä rajoitustoimia. Ammattiopisto Livessä ja Live Palveluissa rajoituksia tullaan jatkamaan 13.5. saakka. Ammattiopisto Liven tiedotus poikkeusjärjestelyiden suhteen tapahtuu Wilmassa. Live Palveluiden asiakkaita kehotetaan ottamaan yhteys oman palvelunsa yhteyshenkilöön ajantasaisen tiedon saamiseksi. Ajantasaiset tiedotteet löytyvät myös Live Palveluiden verkkosivuilta. Opetuksen poikkeusjärjestelyjä varaudutaan samalla jatkamaan lukukauden loppuun asti, jos epidemian rajoittaminen sitä vaatii.

Liven eri toimipaikoissa toimivat ravintolat ja kahvilat sekä Galleria Live on suljettu hallituksen asetuksen mukaisesti 31.5. saakka. Tenholantien ravintola valmistaa edelleen tilauksesta take away –annoksia.

Ammattiopisto Liven ajantasaiset korona-tiedotteet.
Live Palveluiden ajantasaiset korona-tiedotteet.

_____________________________________________

Viimeaikaisen koronavirustilanteen vuoksi myös Invalidisäätiön palveluiden piirissä on tehty poikkeusjärjestelyitä. Ammattiopisto Liven tiedotus poikkeusjärjestelyiden suhteen tapahtuu Wilmassa. Live Palveluiden asiakkaita kehotetaan ottamaan yhteys oman palvelunsa yhteyshenkilöön ajantasaisen tiedon saamiseksi. Ajantasaiset tiedotteet löytyvät myös Live Palveluiden verkkosivuilta.

Invalidisäätiö on varotoimena päättänyt sulkea kahvila Liven maanantaista 16.3. alkaen ainakin kahden viikon ajaksi. Kahvila on suljettu 16.3. - 30.3, kahvilatoiminnan jatkumisesta sen jälkeen ilmoitetaan myöhemmin. Toistaiseksi myös Galleria Liven näyttelyiden avajaiset on peruttu. Toiminnan jatkosta tiedotetaan myöhemmin tilanteen tarkentuessa.

Kuudennen kerroksen ravintola Live on avoinna tavalliseen tapaan ja tarjoilee lounasta maanantaista perjantaihin klo 10.30–13.00. Ruokailussa käy ainoastaan korttimaksu, käteismaksu ei ole käytössä.

Invalidisäätiö suhtautuu vakavasti koronaviruksen torjuntaan jo sen aikaisessa vaiheessa ja haluamme minimoida riskiä taudin leviämisen muun muassa tehostetulla puhtaanapidolla sekä vältämme kättelyä kaikissa kohtaamisissa. Puhdistuspalvelut puhdistavat ja desinfioivat tehostetusti kosketuspintoja.

Olemme ohjeistaneet asiakkaita ja henkilökuntaa aktiiviseen käsien pesuun sekä yskimään muita altistamatta. Kehotamme sekä asiakkaitamme että henkilöstöämme jäämään kotiin matalalla kynnyksellä, mikäli flunssan kaltaisia oireita ilmaantuu ja olemaan yhteydessä terveyskeskukseen, mikäli epäilee saaneensa tartunnan.

Tiedotamme mahdollisista lisätoimista heti kun mahdollista.